Една од најдобрите и најгледани: Banned Commercials "Guinness"

Go down

Една од најдобрите и најгледани: Banned Commercials "Guinness"

Пишување by ast3rix on Нед Фед 15, 2009 10:15 pm



На видео сервисот YouTube е објавена необична реклама за познатото ирско пиво Guinness. Рекламата досега ја...
... погледнале над половина милион луѓе, а самото клупче е насловено како "најдобра реклама за Guinness досега". Дали е тоа така? Пуштете звук и уживајте...