Најдобар антивирус
5 posters
Страна 1 of 1
Кој е најдобриот антивирус според вас?
Re: Најдобар антивирус
Ne znam koj e momentalno asalen-ali sum go koristela porano MCafee i sum bila zadovolna i sea go iam Avast 4.8 i ne e losh.AVG i Zonealarm isto taka sum gi imala pred 2-3 god,nekako vrska mi nemaat
gjavolche- Самостоен Референт
-
Број на мислења : 172
Местолокација : Skopje
Job/hobbies : umetnost,knigi,filmovi,muzika,laf-muabet....
Registration date : 2008-04-08
Многу добра врска има ZONE ALARM само треба да знаеш да го конфигурираш.gjavolche напиша:Ne znam koj e momentalno asalen-ali sum go koristela porano MCafee i sum bila zadovolna i sea go iam Avast 4.8 i ne e losh.AVG i Zonealarm isto taka sum gi imala pred 2-3 god,nekako vrska mi nemaat
Ne znam ne mi ostavil vpechatok na THE BEST(btw neli si imame pravo na svoe mislenje?! E pa ete ne go sakam ja zone)
gjavolche- Самостоен Референт
-
Број на мислења : 172
Job/hobbies : umetnost,knigi,filmovi,muzika,laf-muabet....
Registration date : 2008-04-08
Spybot i AVG u kombinacija .
Inache mi go falea NOD32.
Inache koj sakash najdobar antivirus imaj, ako sakash imaj go najdobriot na cel svet, ako ne go pazish PC-to ko shto treba, ako klikash na sve i svashta, ili ako idesh na xxx-sites ... si nae*al! Inache problemot kaj nas e deka serverite se puni virusi, pa ti sakal nekjel si pun so virusi.
Inache mi go falea NOD32.
Inache koj sakash najdobar antivirus imaj, ako sakash imaj go najdobriot na cel svet, ako ne go pazish PC-to ko shto treba, ako klikash na sve i svashta, ili ako idesh na xxx-sites ... si nae*al! Inache problemot kaj nas e deka serverite se puni virusi, pa ti sakal nekjel si pun so virusi.
kjara- Помлад Референт
-
Број на мислења : 61
Job/hobbies : sloboden umetnik
Registration date : 2008-04-09
Страна 1 of 1