XP vs. Vista
+3
Kopac
Mickey
ast3rix
7 posters
Страна 1 of 1
XP vs. Vista
XP vs. Vista
Кој според вас е подобар оперативен систем XP или Vista? Какво миселње имате за новиот Windows Vista и каков е во споредба со XP?
Re: XP vs. Vista
ne znam, ic ne mi se sviga Vista, ne zatoa sto ja iam poslab PC za vista nego slusam mnogu zalenje plus ne e kompatibilen so mn applikacii.. taka ta XP Rulez
iako e officijalno full verzija izvaden mene uste mi izglea kao BETA
iako e officijalno full verzija izvaden mene uste mi izglea kao BETA
Ja Sum Za XP Pojce Deka E Max Usovrsen Sea A Vistata Mozda Ce Bide Podobra Koj Ce Ja Napraa Ubaa Verzija Poso Ovaja Sea Sto E , E Teska Rabota :DDD I Normalno Koj Ce Zeem Novo PC Ce Ja Staem Vistata :DDD
ja bi glasal za windows 98 da imase ponudeno ) mi nedostiga toj plaviot ekran sto se pojavuese koj pagase win. inaku XP e 10000000000000000000 puta bolji od vista! me mrzi da kazuem pricine mislim svite gi znaemo ako nekoj ne gi znae neka "proba" da go instalira pa ce vidi!
xp e daleku poaren, moze vistata so e graficki podobra, ponasminkana a inace xp car... ali so linux- ot nemoze ni toa ni toa
Dario- Самостоен Референт
-
Број на мислења : 206
Местолокација : Tetovo
Job/hobbies : ...
Humor : ...
Registration date : 2008-01-21
јас пак користам мелез оперативен систем составен од хп и виста, инаку општо хп ми е подобар бидејќи сум навикнат на него ама вистата е далеку подобра од хп графички, апликациски и функциски
Страна 1 of 1