Што студирате или студиравте!?
+3
Dzverce
katerinche
ast3rix
7 posters
MK FUN :: Живот :: Образование и Наука
Страна 1 of 1
Re: Што студирате или студиравте!?
Jas studirav Socijalna rabota i socijalna politika na Filozofskiot fakultet vo Skopje i diplomirav lani i da vi kazam iskreno premnogu mi nedostasuva fakultetot, mislam deka toa dosega mi bil najubav period od zivotot.
Studiram na ekonomskiot fakultet (ekonomija biznis) vo DUT i sum apsolvent ovaa godina YEEESSSS!!!!!
Ja Studiram Na SEEU - Shtul U Tetovo Komunikaciski Nauki I Sum Zadovolen Baagi Od Fakultetot Nudi 300 Rabote I Ostali Stvari + Ima I Ponuda Za Rabota I Studiranje U Amerika Plateno Ako Stvarno Sakas Da Ucis... Znaci Koj Saka Tamo Moze
Ja diplomirav na FEIT (staro ETF-elektrotehnicki) i se otepav od ucenje, ali koj planirat da se zapisuvat sega, da znajt deka ke si pominit najubo na cel svet, posto sega 3 godini traet studiite i smenati se nastavnite programi
Ja studiram francuski jazik i knizevnost,trebashe lani da diplomiram,ali sea ete u junskava zdravje poshto me mrzeshe da ucham....Sovet za ostali-nikad ne idete na drzaven fax,mentalni se 300 na sat! Mozam da kazam deka ova mi bile 4te najsranje godini u mojot zivot! Sakam u sredno shkolooooooooooooo
gjavolche- Самостоен Референт
-
Број на мислења : 172
Местолокација : Skopje
Job/hobbies : umetnost,knigi,filmovi,muzika,laf-muabet....
Registration date : 2008-04-08
Lexy напиша:Ja diplomirav na FEIT (staro ETF-elektrotehnicki) i se otepav od ucenje, ali koj planirat da se zapisuvat sega, da znajt deka ke si pominit najubo na cel svet, posto sega 3 godini traet studiite i smenati se nastavnite programi
Ne e fintata da projde najuboo, tuku da nauci nesto... ova so novava programa svegde, a pogotovo kaj vas e veter i magla... porano se znaese barem, tesko bese ama znaes ucis...sea katastrofa
A inace ja si studiram na ekonomski u Sk i se utepav od ucenje ali fakultetot si e super
LittLe FoOL- Приправник
-
Број на мислења : 487
Местолокација : Трачарево
Job/hobbies : све и ништо
Registration date : 2008-07-17
Ednash pishav na ovaa tema deka studiram, ama vishe ne studiram zoshto zavrshiv da nerecem DIPLOMIRAV
Dzverce напиша:Ednash pishav na ovaa tema deka studiram, ama vishe ne studiram zoshto zavrshiv da nerecem DIPLOMIRAV
Bravow Treba Da Castis
MK FUN :: Живот :: Образование и Наука
Страна 1 of 1