Бегање од часови...
+5
Duki
Kopac
katerinche
Mickey
Daci
9 posters
MK FUN :: Живот :: Образование и Наука
Страна 1 of 1
Re: Бегање од часови...
obavezno sum begal.. inace petok mi bil spoen so vikend uvekDaci напиша:Дали бегате од часови? Ако бегате зошто?
E jas od 1-va do 3-ta godina ne begav ich od chasovi (ne mozev zasho majka mi raboti vo istoto shkolo ), ama vo 4-ta me fatija budalite i pochnav da begam od chasovi ama ne preteruvav
Ja Od Osnovno Do Fakultet Petok Go Racunam Za Neraboten Den Inace Begam PS Neidem Nekoash Zaradi Muzikata Ako Treba Da Se Sviri Da Se Snima Se Ima Koncerti itn...Ali Kako I Da E Beganjeto E Losa Rabota Nemoj Da Go Praktikuete Ako Mozete
epaaaa ka e dosadnoooo ...se begaaa pr....posleee ka ke nemass so da praesss....i takaaaa.....:D:D
Duki- Новајлија
-
Број на мислења : 26
Местолокација : TETOVO AJDUCKOOOOOO MAAAALOOO
Job/hobbies : listening to music, MSN,dancing,roller skating,singing and spending my timeee with my friends(fe)
Humor : looking for a perfect girl ?,,,mhmhmhmhm go buy yourself a BARBIE DOLL
Registration date : 2008-03-20
abe more jas se mislam kako da polozam da ne ponavjlam zs od toa beganje neznam kolku 1ci iam :S i sea sakam da se prodozli malce skoloto dur gi popram ali ne e to taka :S jbg drugata god povejke sreka :D
p.s ne begajte od casoj, begaj ama so merka
p.s ne begajte od casoj, begaj ama so merka
thundeR- Новајлија
-
Број на мислења : 12
Местолокација : Macedonia
Job/hobbies : cs
Registration date : 2008-05-24
abe u princip ne sum cuek so bega ali se desava nekad :D nekad se desava i samite profesori da me pusta ako gi izlzem deka ce idem na proekt (sofisticirano beganje, bez da se dobie neopravdan)
Bosko LFC- Новајлија
-
Број на мислења : 46
Местолокација : Tetoo nase
Job/hobbies : Job mi je da navijam za Liverpul a hobbie mi e da se izderavam ka ce primimo ili dademo gol :D
Registration date : 2008-11-02
Begav od casovi koga bev sredno, mozem slobodno da kazem deka pola sredno ne sum bila u shkolo
не бегав, немав причина, ептен ако побегна свите
баш ми беше забавно у нашето преубоо економско
баш ми беше забавно у нашето преубоо економско
LittLe FoOL- Приправник
-
Број на мислења : 487
Местолокација : Трачарево
Job/hobbies : све и ништо
Registration date : 2008-07-17
MK FUN :: Живот :: Образование и Наука
Страна 1 of 1