Кирилица!
5 posters
MK FUN :: Живот :: Образование и Наука
Страна 1 of 1
Кирилица!
Треба ли да пишуваме и да ја зачуваме нашата кирилица!? Каков став имате во врска со кампањата што се води за зачувување на кириличното писмо? Сметате ли дека и таа е дел од нашиот идентитет? Се за кирилицата...
Re: Кирилица!
Да дефинитивно треба и се извинувам за сите коментари што ми се пишувани на латиница од сега ке се потрудам да пишувам само кирилица
Кирилица рулзззз ! Во иднина гледајте што појке вашите постови да бидат напишани на наше кирилично писмо, писмо кое ги описмени скотојве неписмени, за денска да ни солат памет колку се они образовани... него ај да не мешам се некој работе да не ја ширимо...битно е тоа што е наше да се зачува!
Bitno da znaemo da pisuemo na kirilica i da znaemo problematicnite bukve da gi najdemo na tastatura a postojte bas i ne mora... nasiov tetovski poubav so latinica mi izgleda
LittLe FoOL- Приправник
-
Број на мислења : 487
Местолокација : Трачарево
Job/hobbies : све и ништо
Registration date : 2008-07-17
cheers !LittLe FoOL напиша:Bitno da znaemo da pisuemo na kirilica i da znaemo problematicnite bukve da gi najdemo na tastatura a postojte bas i ne mora... nasiov tetovski poubav so latinica mi izgleda
Mickey напиша:cheers !LittLe FoOL напиша:Bitno da znaemo da pisuemo na kirilica i da znaemo problematicnite bukve da gi najdemo na tastatura a postojte bas i ne mora... nasiov tetovski poubav so latinica mi izgleda
LittLe FoOL- Приправник
-
Број на мислења : 487
Местолокација : Трачарево
Job/hobbies : све и ништо
Registration date : 2008-07-17
MK FUN :: Живот :: Образование и Наука
Страна 1 of 1