Новиот Windows за 18 месеци
3 posters
Новиот Windows за 18 месеци
Microsoft објави дека развојот на Windows 7 - наследникот на Vista е на добар пат и дека ќе биде завршен според планот, а можеби и уште порано.
Доколку Microsoft го оствари најавеното, Windows Vista ќе добие наследник само три години откако започна нејзината продажба. Најверојатно, и Microsoft е свесен за недостатоците на Vista, па затоа го форсира нејзиниот наследник толку брзо. Стив Балмер најави дека корисничкиот интерфејс нема премногу да се разликува од тоа на што се навикнати корисниците на Windows.
Доколку Microsoft го оствари најавеното, Windows Vista ќе добие наследник само три години откако започна нејзината продажба. Најверојатно, и Microsoft е свесен за недостатоците на Vista, па затоа го форсира нејзиниот наследник толку брзо. Стив Балмер најави дека корисничкиот интерфејс нема премногу да се разликува од тоа на што се навикнати корисниците на Windows.
Re: Новиот Windows за 18 месеци
posle tolku kritike sto slusnav za vista... vcera staev... i mene windowsot mi izgleda pa moze edno x15 podobar od XP..
so xpto imav 300 problem sea so novava konfiguracija... a na vistata ni 1 od tie
so xpto imav 300 problem sea so novava konfiguracija... a na vistata ni 1 od tie
Re: Новиот Windows за 18 месеци
Vista Rules Se Slazem Mene Laptopot Mi E Partal Sve Radi Ka So Treba So Vistata