Германец одбил да земе два милиони фунти добиени на лотарија
3 posters
Германец одбил да земе два милиони фунти добиени на лотарија
Германец кој што добил на лотарија два милиони фунти одбил да ги земе бидејќи не знаел што да прави со добиените пари.
70 – годишен маж од Хелмен, Германија од кога дознал дека има добиено огромна сума на пари, на вработените од лотаријата им изјавил дека нема да ги земе парите.
“Што да правам јас со толку пари? Жена ми е почината, исто така и родителите, немам деца, а ни некои блиски да ги подарам. Затоа не ги сакам парите“, изјавил добитникот на двата милиони фунти. Тој додал дека го купил ливчето бидејќи неговата жена била опседната од игрите на среќа.
Директорите на лотаријата се обиделе да го убедат добитникот, но тој сепак не ги зел парите.
70 – годишен маж од Хелмен, Германија од кога дознал дека има добиено огромна сума на пари, на вработените од лотаријата им изјавил дека нема да ги земе парите.
“Што да правам јас со толку пари? Жена ми е почината, исто така и родителите, немам деца, а ни некои блиски да ги подарам. Затоа не ги сакам парите“, изјавил добитникот на двата милиони фунти. Тој додал дека го купил ливчето бидејќи неговата жена била опседната од игрите на среќа.
Директорите на лотаријата се обиделе да го убедат добитникот, но тој сепак не ги зел парите.
Re: Германец одбил да земе два милиони фунти добиени на лотарија
Mi vrtel mene za da me prasa dal gi sakam parete ama ja nedostapna
pu jaz'k
pu jaz'k
LittLe FoOL- Приправник
-
Број на мислења : 487
Местолокација : Трачарево
Job/hobbies : све и ништо
Registration date : 2008-07-17
А идиотов да ги земе парете, па ако не му требаа да ги даде... у добротворни цели, ако не друго?
777- Помлад Референт
-
Број на мислења : 139
Местолокација : www.youtube.com/paralleluniversemk
Job/hobbies : playin'
Humor : ...
Registration date : 2008-01-21
Izgleda ne mu teknalo.... star cuek, so ce praes
LittLe FoOL- Приправник
-
Број на мислења : 487