"Лени Кравиц" - Gibson Flyin V замина за Струмица
3 posters
"Лени Кравиц" - Gibson Flyin V замина за Струмица
Павлинка Петкова од Струмица ја доби гитарата Gibson, со потпис на Лени Кравиц, од големата наградна игра на T-Mobile и Sony Ericssonn.
Наградната игра траеше од 10 јуни до 20 јули, 2008 по повод концертот на светската ѕвезда Лени Кравитц, кој се одржа во Охрид на 3 август, со спонзорство на T-Mobile.
Освен гитарата со потписот на Лени, 20 среќни добитници лично се запознаа со ѕвездата.
Се доделија и 10 специјални Лени Кравитц телефони – Sony Ericsson W890i, 40 припејд пакети со Sony Ericsson W350i како и билети за концертот кои се доделуваа секој ден.
Наградната игра траеше од 10 јуни до 20 јули, 2008 по повод концертот на светската ѕвезда Лени Кравитц, кој се одржа во Охрид на 3 август, со спонзорство на T-Mobile.
Освен гитарата со потписот на Лени, 20 среќни добитници лично се запознаа со ѕвездата.
Се доделија и 10 специјални Лени Кравитц телефони – Sony Ericsson W890i, 40 припејд пакети со Sony Ericsson W350i како и билети за концертот кои се доделуваа секој ден.
Re: "Лени Кравиц" - Gibson Flyin V замина за Струмица
Majko Majko Sto Ce I E Na Ovaja Vakvaa Gitara ... Trebale Da Ja Namesta Gitarata Barem Na Nekoj Sto Ce Ja Koristi Da Mu Padne
Re: "Лени Кравиц" - Gibson Flyin V замина за Струмица
ЖооооооооооооН оваја ќе ја користи гитарава за праење на зимница со чушки и френки.