Манекенка за својата невиност бара 2 милиони долари!?
2 posters
Манекенка за својата невиност бара 2 милиони долари!?
Манекенка која тврди дека немала секс до сега сака да ја продаде својата невиност за 2 милиони долари.
Сексипилната Рафаела Фико, 20 годишна италијанска манекенка која се појавува во магазините за мажи, изјавила за италијанскиот магазин Chi: “Не можам да дочекам да видам кој ќе извади пари од џеб за да ме има“.
Фико, која оваа година се појави во италијанската верзија на ’Big brother’ реалното шоу, рече дека парите ќе ги искористи да си купи куќа во Рим и да плати за часови по актерство.
“Незнам како е да се има секс“-изјави таа за списанието. На неа не и пречи ако невиноста ја изгуби со човек кој не е ’нејзиниот принц на бел коњ’. “Ако не ми се допаѓа типот, ќе земам чаша вино и ќе го занемарам тоа“ вели аспирантната актерка од Наполи, родниот град на Софија Лорен.
Нејзиното семејство вели дека и покрај нејзиниот прекрасен изглед и секси појава таа останала девица.
“Таа никогаш немала момче. Се колнам во гробот на мајка ми. Таа е побожен Католик и секоја вечер се моли“- изјавил нејзиниот брат за италијанското списание Chi.
Фико не е првата жена која пробала да ја продаде нејзината невиност за голема сума на пари. 18- годишната студентка од Сан Диего во САД, која го користела псевдонимот Натали Дилан, неодамна изјави во Howard Sten Show дека прв пат ќе има секс за 1 милион долари за да ги плати трошоците за студирањето.
Re: Манекенка за својата невиност бара 2 милиони долари!?
oва изгледа модерно стана, се скренаја женскиве
ете типичен пример за спонзоруша
ете типичен пример за спонзоруша
LittLe FoOL- Приправник
-
Број на мислења : 487
Местолокација : Трачарево
Job/hobbies : све и ништо
Registration date : 2008-07-17
ти да имаш, би дал толку паре?
LittLe FoOL- Приправник
-
LittLe FoOL напиша:ти да имаш, би дал толку паре?
У погрешна конотација си ме разбрала ...мислев на добар бизнис "кога има овце за стрижење зошто да не"...
...иначе ја не би дал ни 100 евра...
ast3rix напиша:
У погрешна конотација си ме разбрала ...мислев на добар бизнис "кога има овце за стрижење зошто да не"...
...иначе ја не би дал ни 100 евра...
таке те сватив пошо рече ептен добар бизнис...иначе не викаја за џабе едно време - додека има гуске,ќе има и монтке ама оваја гуска т.е. монтка баеѓи скупа е
LittLe FoOL- Приправник
-